13.05.2021
Cu cine se vede Renato Usatii in coalitie: "In partidul socialistilor sunt si oameni de treaba, dar atata timp cat acolo este Dodon, cum sa fac cu el coalitie?"

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a declarat ca in campania electorala nu se va lega cu hotomanii, iar in viitorul parlament ar face coalitie cu unele partide, dar care nu prea au sanse sa ajunga in Legislativ. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Renato USATII, LIDERUL PN: "De ce partidul Patria? Cu ei am participat in alegerile din 2014, ulterior o parte din colegi au venit la Partidul Patria. Noi am facut un bloc cu toti colegii nostri, nu sunt persoane noi.

Am declarat de mai multe ori ca va fi o campanie murdara. Ca cetatenii sa nu fie buimaciti, o sa fie numele cu care s-au obisnuit cei care m-au votat. Igor Dodon deja este disperat si faptul ca el a mers la crearea acestui bloc, am inteles ca din ceea ce am reusit sa aflu din Federatia Rusa si acolo deja toti au inteles cine e Dodon. 

Am declarat in campanie la prezidentiale ca nu ma leg cu hotomanii. O sa fie totul bine. Mai sunt niste partide mici care sunt bune, dar nu cred ca vor trece de 5%, deoarece ei cred ca “Painea creste pe smantana”. In partidul socialistilor sunt si oameni de treaba, dar atata timp cat acolo este Dodon, cum sa fac cu el coalitie? Pentru mine e important ca in viitorul Parlament reprezentantii blocului nostru sa lucreze corect."

Articole din aceeasi categorie