23.06.2019
Cine va fi noul ministru al Justitiei, dupa ce Stanislav Pavlovschi a demisionat
Fotoliul ministrului de justitie va fi preluat de presedintele al Asociatiei pentru Guvernare Eficienta si Responsabila, Olesea Stamate. Despre asta, a anuntat prim-ministrul Maia Sandu, cu putin timp in urma pe pagina sa de Facebook.

Maia SANDU, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA: "In baza cererii de demisie, am propus revocarea domnului Stanislav Pavlovschi din functia de ministru al justitiei. Ii multumesc pentru colaborarea pe care am avut-o pana in acest moment.

In acelasi timp, am inaintat propunerea ca doamna Olesea Stamate sa fie numita in functia de ministru al justitiei. Doamna Stamate a fost pana in prezent Presedinte al Asociatiei pentru Guvernare Eficienta si Responsabila. Este licentiata in drept, magistru in studii europene avansate la Colegiul Europei si avocat. Are experienta vasta in domeniile justitie, afaceri interne si reforma administratiei publice centrale. Ii multumesc ca a acceptat propunerea de a face parte din echipa guvernamentala si ii doresc mult succes in activitate".

Sursă:
Articole din aceeasi categorie