23.12.2020
Cine va asigura guvernarea si cum vede PAS ideea unui Guvern de tranzitie. Declaratiile facute de Mihai Popsoi la In Profunzime

Deputatul PAS, Mihai Popsoi a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca pana la alegerile anticipate guvernarea va fi asigurata de catre Guvernul Interimar, iar despre ideea unui guvern de tranzitie, deputatul mentioneaza ca orice guvern de tranzitie, dependent de Sor sau de Dodon este in detrimentul cetatenilor. Declaratiile au fost facute la InPROfunzime.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Cine va guverna pana la alegerile anticipate? Cum arata situatia?"


Mihai POPSOI, DEPUTAT PAS: "Guvernul interimar. Bugetul este votat, socialistii ne-au asigurat ca sunt suficiente resurse pentru a oferi stabilitate macrofinanciara, lucrurile urmeaza sa se desfasoare in dependenta de situatia din guvern.

Intelegem ca socialistii au incercat sa faca tot posibilul pentru a dinamita acest proces. Au demis o parte din secretarii de stat, dar noi suntem siguri ca vom gasi solutiile cele mai oportune. O data ce au fost votate bugetele, lucrurile se pot desfasura in mod normal atat timp cat nu exista rea intentie din partea unor figuri din cadrul unor institutii guvernamentale.

Orice Guvern de tranzitie, dependent de Sor sau de Dodon, este in detrimentul cetatenilor RM, iar aceasta guvernare ar fi nesustinabila.

Sa fii la cheremul unor banditi care au furat tara pana acum este sfidator."

Astazi, inainte de sedinta Parlamentului in cadrul careia urma sa fie discutata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, prim-ministrul a anuntat public ca isi da demisia. Acesta a prticipat inainte de sedinta la o intrunire cu Igor Dodon, dar si cu Zinaida Greceanii.

Articole din aceeasi categorie