08.06.2021
Cine este politicianul care se bucura de cea mai mare incredere a cetatenilor - FOTO

Presedintele Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere a cetatenilor. Asta arata datele unui sondaj realizat de Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova.

Potrivit studiului, in Maia Sandu au incredere 32,6 la suta din cetatenii decisi, iar in liderul PSRM, Igor Dodon –32,1%.

Pe locul trei s-a clasat comunistul Vladimir Voronin, pentru care s-au expus 8,2%. Liderul PCRM este urmat in clasament de speakerul Zinaida Greceanii – cu 5 procente.

Topul este urmat de Ilan Sor – cu 4,6 la suta si primarul Capitalei, Ion Ceban – cu 4,4 procente. In clasament apare si Renato Usatii – cu 4,4% si liderul PPDA, Andrei Nastase – cu 1,9%.

Sondajul a fost realizat de Asociatia Sociologilor si Demografilor la initiativa si din sursele proprii ale companiei. Studiul a fost efectuat in perioada 24 mai – 5 iunie 2021, pe un esantion de 1179 de persoane din 83 de localitati, avand o marja de eroare de +/-3%. Unele surse spun ca Asociatia Sociologilor si Demografilor este o casa de sondaje apropiata socialistilor, lucru negat de directorul acesteia Victor Mocanu.

Articole din aceeasi categorie