04.03.2024
Cine ar putea fi candidatul la alegerile prezidentiale din partea Blocului politic format din patru partide - Platforma DA, CUB, LOC si Partidul Schimbarii: „Avem discutii”

Membrii Blocului politic format din patru partide - Platforma DA, CUB, LOC si Partidul Schimbarii discuta despre un potential candidat la alegerile prezidentiale din acest an, insa inca nu a fost luata o decizie finala. Alexandr Slusari, dar si Igor Munteanu se gasesc pe lista, potrivit lui Dinu Plingau si Igor Munteanu, care au declarat in cadrul emisiunii In Profunzime ca la moment se poarta discutii cu mai multe persoane. 

Dinu PLINGAU, LIDERUL PLATFORMEI DA:„Noi am avut discutii cu mai multi potentali candidati, sunt discutii firesti pentru ca anul asta ne asteapta un scrutin electoral, dar sunt mai multi oameni care pot onorabil sa reprezinte aceasta cursa electorala a Blocului si sa reprezinte un segment de electorat. La momentul de fata suntem in discutii, dar va asigur ca toti oamenii care ii discutam in cadrul echipelor, mai mult la nivelul Chisinaului, dar vom merge sa ne consultam si cu oamenii din raioanele si satele din tara. O sa discutam cine e cea mai potrivita persoana. Dupa mine toate numele care se discuta sunt merituoase”.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: Domnului Slusari i s-a propus?”

Dinu PLINGAU, LIDERUL PLATFORMEI DA:Domnul Slusari este un potential candiat din acea lista scurta pe care o discutam.”

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: Alte nume care se discuta ati putea sa ne spuneti?”

Igor MUNTEANU, LIDERUL CUB: „Cred ca in acest moment nu conteaza numele care se discuta, cat conteaza foarte mult si procesul care l-am initiat.” 

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV:Igor Munteanu este in acea lista?”

Igor MUNTEANU, LIDERUL CUB: „Sigur. Daca va uitati pe unele sondaje este si numele meu.”

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie