18.10.2019
„Cimislia danseaza!” a devenit „Cimislia voteaza!” Un barbat cunoscut pentru filmulete video in care danseaza, vrea sa devina consilier. Ca un politician adevarat, Ion Cornescu si-a tiparit si pliantele electorale care, insa, sunt pline de greseli ortografice si gramaticale: „Valorile culturale in kapul mesei" - FOTO/VIDEO
Un barbat din Cimislia, care este cunoscut pe retelele sociale dupa ce a publicat filmulete in care danseaza impreuna cu cativa copii si pe care l-a numit "Cimislia danseaza", vrea sa devina consilier. Ion Cornescu si-a tiparit si pliantele electorale care, insa, sunt pline de greseli ortografice si gramaticale.

Barbatul scrie pe retelele sociale ca a decis sa candideze independent la functia de consilier in Cimislia. Ca si ceilalti candidati, acesta si-a elaborat pliante electorale pe care le-a publicat pe internet.

In imaginile se vede ca brosurile in care sunt scrise promisiunile contin mai multe greseli gramaticale si ortografice. Predominant, acesta a inlocuit litera „c” cu „k”, iar in unele parti a scris repetat prepozitiile:

„sa traiesti decent la la tine acasa”. Chiar si diacriticele uneori lipsesc.

Nu am reusit sa vorbim cu Ion Cornescu, pentru a afla de ce a comis atatea greseli gramaticale pe pliantele electorale.

Ion Cornescu s-a facut cunoscut de catre internauti prin clipurile sale, aparute pe retelele de socializare. Barbatul apare in filmulete in calitate de prezentator si profesor de dans, care isi promoveaza emisiunea „Cimislia danseaza”.



Articole din aceeasi categorie