19.06.2020
Cele trei candidaturi, care ar putea fi inaintate de Platforma DA la conducerea noului Guvern. Ce spune Vladimir Cebotari

Andrei Nastase, Igor Munteanu si Alexandru Slusari sunt cei trei candidati ai Platformei DA, care vor fi inaintati pentru functia de prim-ministru al unui nou guvern. Declaratiile au fost facute de deputatul Vladimir Cebotari, in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Intrebat de Lorena Bogza in ce conditii Pro Moldova va sustine unul din acesti candidati, Vladimir Cebotari a spus ca urmatorul Guvern trebuie sa fie compus din oameni competenti cu o lista clara de angajamente pe politici publice.

Vladimir CEBOTARI, DEPUTAT PRO MOLDOVA: "Executivul trebuie sa fie orientat pentru rezultate de durata, care pot fi atinse intr-un termen scurt si mediu si pentru un sir de alte proiecte de legi pe care noi le-am avut in discutii deja cu unii din colegi."

Vladimir Cebotari mai spune ca Pro Moldova doreste un guvern profesionist, asumat si sa fie condus de un reprezentant PPDA.

Ulterior si Alexandru Slusari a confirmat cele trei candidaturi, spunand ca acest lucru nu era un secret.

Dupa plecarea Efrosiniei Gretu din Partidul Democrat, coalitia PD-PSRM are 50 de voturi in Parlament, insuficient pentru a vota proiecte de unii singuri. Anterior, Ion Chicu a spus ca se va gandi daca va ramane in functie, in cazul in care majoritatea va pica.

Articole din aceeasi categorie