12.11.2019
Ce urmeaza dupa demiterea Guvernului Sandu? Sergiu Litvinenco: "Vom avea un prim-ministru de paie si va face ce va spune Dodon"
Astazi, in cadrul emisiunii "InProfunzime", deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco si deputatul PSRM, Vasile Bolea, au venit cu declaratii privind demiterea Guvernului Sandu si ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile.

Sergiu LITVINENCO, deputat ACUM: "Au demis un guvern care a inceput sa dea rezultate. Banii pe care i-au adus in tara. Reprezinta o constatare din afara ca acest Guvern este performant."

Vasile BOLEA, deputat PSRM: "Maine-poimaine vor avea loc consultari in Parlament. Se va stabili daca este numarul necesar de voturi si mergem mai departe."

-Blocul ACUM va participa maine la consultarile cu presedintele?

Sergiu LITVINENCO, deputat ACUM: "Probabil vom merge, dar vom expune lui Dodon tot ce credem despre situatia respectiva. Probabil va fi un Guvern minoritar intre PSRM-PD. Un prim-ministru Ion Chicu-Mariana Durlesteanu. Vom avea un prim-ministru de paie si va face ce va spune Dodon. Fara Maia Sandu, daca Dodon demisioneaza din functia de Presedinte. Eu nu vad de ce am revigora aceasta alianta, daca domnul dodon a picat testul."

Articole din aceeasi categorie