16.10.2019
Ce spune Vitalie Marinuta despre cele 4 arme pe care le are acasa, Alexandru Fetescu despre venitul de 300 de mii de lei din activitatea de partid si Vitalie Voznoi despre cum traieste cu 500 de lei pe luna. Declaratiile candidatilor la sefia capitalei, facute la dezbaterile de la PRO TV - VIDEO
Candidatii la functia de primar al capitalei, Vitalie Marinuta, Alexandru Fetescu si Vitalie Voznoi si-au dat intalnire in studoiul emisiunii de dezbateri „Eu vreau sa fiu primar”. Acestia au vorbit despre veniturile pe care le au, activitatile de pana acum, dar si problemele capitalei.

A primit o arma din partea ministerului Aparari in timpul mandatului de ministru pentru ca avea tot dreptul conform legii, s-a ales cu un venit de trei sute de mii de lei din activitatea de partid, pentru ca este domeniul pe care ar pune accent si traieste cu 500 de lei pe luna, pentru ca mai are si economii. Sunt declaratiile lui Vitalie Marinuta, Alexandru Fetescu si Vitalie Voznoi, facute aseara la emisiunea „Eu vreau sa fiu primar”. 

Candidatii spun ca au solutii si pentru starea proasta a drumurilor din capitala, pentru care, insa, trebuie timp si bani.

Octavian Ticu, candidatul PUN, Dumitru Tira de la PPEM si Lilia Ranogaet de la PNL sunt concurentii electorali asteptati in aceasta seara la emisiunea „Eu vreau sa fiu primar”, care va incepe la ora 20:45. La scrutinul din capitala participa 19 candidati.

Articole din aceeasi categorie