13.10.2020
Ce spune Violeta Ivanov, intrebata daca ar exista o intelegere intre Igor Dodon, Ilan Sor si Vlad Plahotniuc - VIDEO

Violeta Ivanov, candidatul inaintat de catre Partidul SOR la alegerile prezidentiale, neaga ca ar exista o intelegere intre Sor, Dodon si Plahotniuc. Ea a refuzat sa spuna cine este principalul contracandidat la alegeri. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV:"Se discuta ca ar exista intelegere Sor-Plahotniuc-Dodon."

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR: "E usor sa fii intr-un platou si sa discuti ceva, dar noi nu avem timp pentru discutii inutile. Nu inteleg de ce alianta ar putea fi vorba. Nu ne intereseaza zvonurile."

Intrebata cine din cei sapte este contracandidatul principal in aceasta campanie, Violeta Ivanov a evitat sa dea un raspuns concret.

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR: "Este saracia... . Fiecare candidat are agenda lui, eu am o atitudine de respect fata de fiecare candidat. Respect viziunile fiecarui candidat, dar nu se intersecteaza agendele noastre."

Intr-o editie anterioara a emisiunii InPROfunzime, expertul Stefan Gligor sustinea ca Igor Dodon, Vlad Plahotniuc si Ilan Sor poarta in spate intelegeri si negocieri. Asta pentru ca, in opinia lui, PSRM neaga cu vehementa faptul ca Vlad Plahotniuc se afla in Turcia si ca nu il pot retine. 

Articole din aceeasi categorie