21.02.2020
Ce spune Candu despre intalnirea cu Rothschild de la Ierusalim, la care a participat si Sarbu. Diacov: "Ma mira ca au fost exact acei deputati care au parasit fractiunea” - VIDEO
Andrian Candu spune ca intalnirea dintre el, Sergiu Sirbu si omul de afaceri Rothschild, cel care intentiona sa cumpere Avia Invest, a fost una privata si refuza sa dea detalii. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.

Lorena BOGZA: "Ce ati discutat la intalnirea din Ierusalim cu Rothschild, la care ati fost impreuna cu Sarbu?"

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA": “Ne cunoastem pe mai multe dimensiuni. Nu are nicio legatura, asa cum nu au altii asupra plecarii mele din PD. M-a informat ca va renunta la aeroport. Si de atunci si pana atunci, am avut foarte multe discutii. Am relatii si totodata mai discutam telefonic."

Dumitru DIACOV, DEPTAT PD: “Un singur lucru ma mira, ca au fost exact acei deputati care au parasite fractiunea.”

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA": “Nu chiar exact.”

Dumitru DIACOV, DEPUTAT PD: “Inseamna ca calatoria a prins bine.”

Intrebat de ce nu a anuntat despre vizita, Candu spune ca: “Era o vizita private, nu una oficiala.” Totodata, Andrian Candu da asigurari ca nu s-a intalnit acolo cu Ilan Sor. 

Pe 24 ianuarie 2020, Sergiu Sirbu si Andrian Candu au avut o intrevedere in Ierusalim cu omul de afaceri Rothschild, cel care intentiona sa cumpere Avia Invest.

Jurnalistul Dumitru Ciorici a plasat o fotografie cu cei trei pe pagina lui de Telegram, iar democratii au confirmat autenticitatea ei.

Atunci, Pavel Filip a spus ca nu trebuie insinuata vreo legatura intre partidul pe care il conduce si acest barbat. Iar Sergiu Sirbu, care apare in imagine, a afirmat ca intalnirea a fost una personala, dar refuza sa dea detalii.

Sergiu SIRBU, DEPUTAT PD: “Pot doar sa confirm ca a avut loc o astfel de intrevedere. O intrevedere privata. Nu s-a discutat nimic iesit din comun, nimic ascuns, nimic inspirationist. Discutii generale. Nu va pot da detalii, deoarece nici nu avem acordul persoanei respective.

- Este adevarat ca Ilan Sor v-a facut acea poza?

- Nu e adevarat, este un fals intentionat aruncat, cu scop de rea credinta.”

Rothschild este membrul uneia dintre cele mai instarite familiii din lume. Pana de curand acesta intentiona sa cumpere actiunile AVIA Invest, firma care a luat in 2013 in concesiune Aeroportul Chisinau. Ulterior, el a anuntat ca renunta la tranzactie.


Articole din aceeasi categorie