28.03.2022
Ce spun expertii despre disparitia lui Serghei Soigu: "Probabil a intrat in psihoza de razboi mondial. Si el si Putin se ascund in zona muntilor Ural"

Expertul roman Armand Gosu, in cadrul emisiunii in Profunzime, a venit cu o reactie cu privire la disparitia ministrului rus al Apararii, Serghei Soigu, spunand ca acesta s-ar fi ascuns inpreuna cu Vladimir Putin in buncarele anti-atomice situate in muntii Ural.

Potrivit expertului Armand Gosu, toate scenariile care le ofera presa despre moartea, disparitia sau imbolnavirea lui Soigu nu sunt reale. El considera ca acesta impreuna cu Putin sunt cuprinsi de o psihoza de Razboi Mondial si incearca sa se ascunda in Muntii Ural.

Armand GOSU, EXPERT:"Nu stiu, probabil ca nici una dintre aceste scenarii nu sunt reale. Din cate am vazut, Blinken spunea ca avionul lui, sau avioanele care deservesc Kremlinul sa deplaseaza Moscova - Ufa, dupa orar acolo sunt acele teribile posturi anti-atomice si probabil au intrat in psihoza de razboi mondial. Si el si Putin se ascund in zona muntilor Ural, presupun ca de acolo incearca sa coordoneze operatiunea militara, pentru ca sunt atat de proaste operatiunile militare, ale armatei ruse in cat nu pot fi coordonate de cat de oameni care nu au nici un fel de pregatire militare."

Intrebat despre cat de posibil este ca Rusia sa foloseasca arme chimice si nucleare in Ucraina, expertul considera ca pentru a utiliza o astfel de arma este nevoie de mai multe persoane.

Armand GOSU, EXPERT: "Grea intrebare, daca ar fi sa ne luam dupa Putin, dupa declaratiile lui destuli de mari, trebuie sa tinem seama si in legaturile cu armele chimice si in legaturile cu armele nucleare, este un lant de comanda de studiu. Inregistrarile vorbirilor telefonice, mesajele care ies din sistemul de securitate, confirma faptul ca e o mare nemultumire in armata, ca e o neincredere totala in tactica si strategia aleasa de presedintele Putin fata de Ucraina. Banuiala mea este ca vom asista probabil la acte de subordonare. Dar aici vorbim de cu totul alt nivel, aici este vorba de un lant de comanda de 5-6 oameni vor trebui sa detoneze o bomba tactica atomica."

Articole din aceeasi categorie