03.06.2021
Ce spun expertii despre desfasurarea campaniei electorale si a alegerilor parlamentare din aceasta vara

Vadim Pistrinciuc si Veaceslav Berbeca au facut unele preconizari cu referire la desfasurarea campania electorale si a alegerilor parlamentare din iulie.

Vadim Pistrinciuc si Veaceslav Berbeca au comentat desfasurarea campaniei electorale si au facut unele preconizari despre scrutinul din aceasta vara. Analistii sustin ca multe partide doar vor figura pe lista.

Vadim PISTRINCIUC, DIRECTOR IPIS:"Depinde mult de mobilizarea alegatorilor. Este o chestie absolut clara. Sunt anumite categorii care sunt mai anemici la participare in alegeri. Oricum alegatorul decide pe cine sa voteze. Foarte multe partide si-au facut doar figuratie pe lista de partid."

Veaceslav BERBECA, ANALIST IDIS VIITORUL:"Este o inflatie de partide. Unele sunt create la un moment, la o euforie usara, altele au scopuri meschine. Noi suntem inca o democratie tanara. Multe pardite parca sunt suspendate pentru ca mai incolo sa fie dezghetate cu bani iliciti si sa aiba roluri nocive pentru economia tarii. Din pacate politica in Republica Moldova, pentru o buna parte de politicei sunt doar bani."

Articole din aceeasi categorie