24.10.2019
Ce spun Andrei Nastase si Ion Ceban despre declaratiile lor de avere
Andrei Nastase si Ion Ceban vin cu o reactie privind declaratiile lor de avere. Totul in cadrul emisiunii "Eu vreau sa fiu primar".

Lorena BOGZA: "-Desi pentru 2017-2018 nu ati declarat niciun venit propriu, doar salariu sotiei si 30 de mii de euro din vanzarea unei masini, la inceputul acestui an v-ati cumparat o masina Volvo de 42 de mii de euro. De unde ati luat banii?"

Andrei NASTASE, CANDIDAT ACUM:  "Acum se tot vorbeste despre masina mea. Am avut o masina destul de buna, iar la un timp anume am vandut-o, iar din acei bani cu un mic adaos, din venitul comun al familiei, un adaos de 6000 de euro, mi-am luat alta."

Lorena BOGZA: "- Ziarul de garda a scris ca aveti o locuinta de tip townhouse, cu suprafata de 230 metri patrati, pe care ati primit-o de la parinti in 2016. Pana atunci ati avut viza de resedinta impreuna cu sora si parintii intr-un apartament ce circa 70 metri patrati. De unde au avut parintii dumneavoastra bani sa procure actuala dumneavoastra locuinta, dat fiind faptul ca mama dumneavoastra a lucrat ca functionar public?"

Ion Ceban, CANDIDAT PSRM: "Casa in care am stat pe care au vandut-o parintii mei. Din 2002 am trait eu acolo. Casa era pe numele parintilor."

In declaratia de avere pentru 2018, la proprietati Ion Ceban declara apartamentul de 230 de metri patrati, evaluat la aproape un milion de lei, indicat si in declaratiile precedente. Socialistul si sotia sa sunt titularii a sase conturi bancare, dintre care unul – in euro, altul – in dolari si restul – in lei. Pe ele sotii detin in total 186 de mii de lei si 213 dolari.

Iar, cat tine despre declaratia pe proprie raspundere depusa in cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 de Andrei Nastase, la inceputul anului 2019, Andrei Nastase si-a procurat cu 41 mii 750 de euro un automobil de model Volvo XC90, produs in 2018, scrie anticoruptie.md


Articole din aceeasi categorie