03.11.2019
Ce se va intampla dupa aceste alegeri cu alianta de guvernare. Igor Dodon: „Lucrurile ar putea sa se schimbe saptamana viitoare, pentru ca in aceasta campanie s-au trecut niste limite din partea unor parteneri”
Igor Dodon sustine ca lucrurile ce tin de alianta de guvernare ar putea sa se schimbe saptamana viitoare, pentru ca in aceasta campanie s-au trecut niste limite din partea unor parteneri. Seful statului nu a vrut, insa, sa vorbeasca mai mult la acest subiect spunand ca astfel ar putea influienta alegatorii.

„– Ce se va intampla dupa aceste algeri cu alianta de guvernare?”

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: „Eu imi doresc ca aceasta majoritate sa-si continue activitatea. Noi am sustinut acest guvern. Trebuie sa spunem sincer ca din partea noastra, din partea echipei noastre, in parlament, in institutia prezidentiala noi am sustinut acest guvern. Lucrurile ar putea sa se schimbe saptamana viitoare, pentru ca in aceasta campanie s-au trecut niste limite din partea unor parteneri.

Vreau sa felicit, apropo, stiti pe cine am sustinut in aceasta campanie electorala. Vreau sa-l felicit cu o campanie corecta, profesionista, ca nu s-a dat prada emotiilor, la fel de dur cum a fost atacat. A dat dovada ca are verticalitate si ca stie cum stau lucrurile in capitala.”

"– Care sunt scenariile?"

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: „Ori este coalitie, ori nu.”

Seful statului a spus ca va veni cu mai multe declaratii la acest subiect dupa ora 21:00, atunci cand sectiile de votare se vor inchide.

Articole din aceeasi categorie