26.06.2023
Ce s-a intamplat in Rusia si de ce Prigojin a renuntat? Ce consecinte au aceste evenimente? – discutam cu Armand Gosu, luni, In Profunzime

Istoricul Armand Gosu, expert in fostul spatiu sovietic, este invitatul emisiunii In Profunzime de astazi, 26 iunie. 

Rebeliunea lui Prigojin s-a incheiat la fel de brusc precum a inceput si a ridicat numeroase semne de intrebare. Ce s-a intamplat, de fapt? Ce a obtinut Prigojin si cum a iesit Putin din toata aceasta situatie? De ce a fost rugat Lukasenko sa intervina? De ce i-ar trebui lui Lukasenko un Prigojin? A fost sau nu o tentativa de lovitura de stat? Ce consecinte au evenimentele din acest sfarsit de saptamana asupra razboiului din Ucraina si de ce contraofensiva nu decurge conform asteptarilor? Sunt o parte din intrebarile la care Lorena Bogza va incerca sa afle raspunsuri de la istoricul Armand Gosu, expert in fostul spatiu sovietic.

Emisiunea va incepe de la ora 21:00 si va fi difuzata live si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Articole din aceeasi categorie