29.09.2020
Ce pensie are Vladimir Voronin, daca a primit vreodata bani de la Vlad Plahotniuc si ce spune despre Igor Dodon si Ilan Sor. Declaratiile facute in cadrul emisiunii In PROfunzime - VIDEO

Fosta democrata si comunisata, care de cateva luni este la Partidul Sor, Violeta Ivanov, a fost inaintata sa candideze pentru prezidentiale la indicatia lui Vlad Plahotniuc. O spune Vladimir Voronin, care sustine ca fostul lider al democratilor mai are influenta in politica moldoveneasca, desi nu este in tara. Ivanov a declarat ca acum are alte prioritati, decat sa asculte ce spune Voronin. 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: „Cu parere de rau, dracul asta de ban, i-a stricat pe toti. Si eu cand aud asa familii ca podoaba asta din partea lui Sor. In cateva luni de zile de la comunisti la democrati. De la democrati la Sor. Ce asta e politca? S-au dus la Partidul Sor ca el hotaraste problemele oamenilor, dar el pune lampi prin localitati din miliardul furat, cine nu intelege? 

Intrebati-o despre sube in primul rand? - Anume ce sa o intrebam? - Pai ce nu tineti minte parada ceea de sube, de briliante, ce nu tineti minte, la televizor se arata. - Lasa lepadaturile astea, te rog. Tradatorii astia!”

Fostul presedinte, Vladimir Voronin, a criticat-o dur pe fosta sa colega Violeta Ivanov, spunand ca aceasta nu a ajuns intamplator sa fie inaintata pentru a candida la prezidentialele din 1 noiembrie.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: „- Plahotniuc mai este influent in politica din Republica Moldova? - Da! - Prin? - Pai, cine a inaintat-o pe frumoasa asta care vrei sa o cauti sa o intrebi despre sube, pe Violeta Ivanov? Cine a inaintat-o? Ce Sor a inaitat-o? Sor a primit indicatii, sa o inainteze! Salut, Lorena!"

-Sor a primit indicatii de la Plahotniuc?

 Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Fara chestia asta aici nu a aparut asa pur si simplu aceasta Violeta in mintea lui Sor.”

Violeta IVANOV, DEPUTAT PARTIDUL SOR: „Deja de mult timp nu mai ascult declaratiile domnului Voronin. Eu l-as ruga sa doarma linistit ca nu o sa-l dezamagesc. La moment am o agenda foarte frumoasa consacrata cetatenilor si de aceea sunt preocupata de lucruri frumoase si bune."

Vladimir Voronin a vorbit si despre geanta pe care Ilan Sor o flutura anul trecut la o conferinta de presa si spunea ca i-o ducea plina cu „ceva” lui Igor Dodon la Presedintie.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: „Interesele, banii... Se vede ca au o intelegere, ca daca Dodon mai primeste un mandat el o sa faca tot ce-i posibil sa hotarasca problemele lui Sor. 

Lorena BOGZA: "Dar, in ceea ce-l priveste pe Plahotniuc, ne-a aratat imaginile cu sacosa neagra si s-a oprit. De ce nu am vazut mai mult?"

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Cred ca ori nu-i timpul, ori altceva, eu stiu..."

Lorena BOGZA: "Dar dumneavostra va este frica de Plahotniuc? Aveti... sacosa? - De exemplu, ati primit bani de la el pentru partid? 

Vladimir VORONIN LIDER PCRM: "- Eu cu sacul!"

Lorena BOGZA: "Serios acum?"

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM:"Hai fii serioasa!”

Lorena BOGZA: „Plahotniuc nu a ascuns niciodata faptul ca el a finantat mai multe partide din RM. A intrat Partidul Comunistilor in acesta lista sau nu?"

 - Da cei 15 deputati pe care el i-a cumparat cu 15 milioane de euro, inclusiv si frumoasa asta, papusa bari imbatranita, Ivanov? Nu intra banii finantati pentru partide pentru a-si forma majoritate in parlament.”

PRESEDINTIA REPUBLICII MOLDOVA: „Domnului Voronin i se iarta multe vorbe, fantezii si gesturi, pentru varsta sa inaintata si buna guvernare de candva.”

Voronin a mai precizat ca in campania electorala care incepe de vineri va face campanie impotriva tuturor candidatilor.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: Aici, in alegerile noastre din ultimii ani, joaca un rol foarte mare banii. Ei toti sunt cu interese. Eu va spun la noi astazi nu este politica, este business. Toti vin la guvernare sa faca bani. Oamenii se duc la alegeri ca sa primeasca 200 de de lei. Poate de data asta le-or da 500 si o sticla de votka si inca ceva le-or mai arunca peste gard noaptea. Iaca asa se duc oamenii la alegeri.”

Voronin a mai declarat ca primeste o pensie de 16 mii de lei, iar in curand va renunta la sefia partidului, fara sa precizeze cine ii va lua locul.

Articole din aceeasi categorie