12.09.2019
"Cat o sa dureze alianta ACUM-PSRM?" Cum raspunde Andrei Nastase
Andrei Nastase spune ca nu au fost realizate, inca, toate obiectivele pe care si le-a propus Blocul ACUM, intrand in aceasta alianta cu PSRM. Acesta sustine ca nu va "negocia adevarul si dreptatea."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Cat o sa dureze alianta ACUM-PSRM?" 

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Am scapat de Plahotniuc, n-am scapat de insitutiile, care sunt conduse inca de el. Noi facem totul dupa lege. Realizez lucruri importante cu oamenii buni din interior. Eu nu am pornit de la ideea calcularii, eu am venti de la niste obiective, care trebuie duse pana la capat. Am reusit niste lucruri, dar nu am dus totul pana la capat. In momentul in care, indrazneste cineva sa obstructioneze reforma justitiei, nu exista loc de targ. Avem 26 de mandate, facem tot ce ne sta in puteri. Facem ce putem face cu cele 26 de mandate, nu negociem adevarul si dreptatea. In acel moment cade tot acordul.

Insista domnul Dodon pe faptul ca Maia si Andrei si-a dorit o alianta pe doua luni, iar noi pe patru ani. Pe noi ne intereseaza obiectivele. Nu am realizat inca tot ce ne-am propus."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Cum va simtiti in alianta?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Destul de complicat. Suntem diferiti. Noi, in ce ne priveste, am militat pentru o reforma, care ar conduce la eliberare."

Articole din aceeasi categorie