10.10.2022
Cat este de grav ca trei dintre rachetele lansate de pe navele militare ruse au survolat spatiul aerian al Republicii Moldova? Anatolie Nosatii, la emisiunea In PROfunzime: „Teritoriul tarii noastre a fost folosit pentru agresiune militara”

Ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, sustine ca este foarte grav ca trei dintre rachetele lansate de pe navele militare ruse au survolat spatiul aerian al Republicii Moldova. Acesta spune ca teritoriul tarii noastre a fost folosit pentru agresiune militara. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime. 

„Consider ca accidentul de astazi este foarte grav pentru securitatea Republicii Moldova, care elocvent demonstreaza incalcarea hotarelor Republicii Moldova. Totodata, demonstreaza desfidarea neutralitatii Republicii Moldova, despre care atat de mult se vorbeste, survoland teritoriul Republicii Moldova practic rachetele acestea au intrat pe teritoriul tarii noastre si a fost folosit pentru agresiune militara”, a declarat Anatolie Nosatii. 

Reprezentantii ministerului Apararii au anuntat in aceasta dimineata ca in contextul atacurilor aeriene rusesti asupra mai multor orase din Ucraina, structurile specializate ale institutiei de aparare au identificat trei tinte aeriene care au patruns in spatiul aerian al Republicii Moldova. Ba mai mult, acestia mentioneaza ca tintele prezentau pericol pentru infrastructura tarii noastre in special, pentru aeronavele civile care survoleaza spatiul aerian al Republicii Moldova. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie