17.10.2019
Candidatii la sefia capitalei, Octavian Ticu, Dumitru Tira si reprezentanta Liliei Ranogaet si-au explicat averile, alegerile politice de pana acum, dar si solutiile pentru problemele Chisinaului - VIDEO
Candidatii la sefia capitalei, Octavian Ticu, Dumitru Tira si reprezentanta Liliei Ranogaet si-au explicat averile, alegerile politice de pana acum, dar si solutiile pentru problemele Chisinaului. Discutiile au avut loc aseara in platoul emisiunii "EU vreau sa fiu primar" de la Pro TV.

"-Ce relatie aveti cu plahotniuc, caruia i-ati vandut Publika tv? Cu cat ati vandut Publika tv?"

Dumitru TIRA, CANDIDAT PPEM: "Per total ne-am vazut de 7 ori, 5 ori in contextul Publika tv. Este un secret comercial. Vanzarea Publika nu se regaseste in declaratia mea, pentru ca s-a vandut compania, nu televiziunea."

Octavian TICU, CANDIDAT PUN: "Eu sunt om de echipa, atunci cand regulile se respecta. Exista o perspectiva de durata, pe care o s-o iau in considerare, sper ca vom reusi consilidarea unui pol pro-european de durata. Atunci cand lucrurile nu merg cum trebuie, bat clopote. Eu periodic am sustinut anumite partide. Am sustinut pe Leanca pentru a-l da jos pe Filat, am sustinut Blocul ACUM pentru a-l da jos pe Plahotniuc, acum sustin PUN-ul pentru a-l da jos pe Dodon."

Candidata PNL, Lilia Ranogaet, nu s-a prezentat la emisiune. Astfel, aceasta a fost reprezentata de Vitalia Pavlicenco, presedintele Partidului National Liberal.

In aceasta seara, incepand cu ora 20:45, invitatii Lorenei Bogza sunt socialistul Ion Ceban si candidatul blocului acum, Andrei Nastase. 

Articole din aceeasi categorie