01.02.2021
Cand urmeaza ca Natalia Gavrilita sa vina in Parlament pentru a prezenta cabinetul de ministri

Natalia Gavrilita, candidatul inaintat la functia de prim-ministru, urmeaza sa vina saptamana viitoare in fata deputatilor pentru a prezenta componenta cabinetului de ministri. Despre acest lucru a anuntat liderul fractiunii PAS, Igor Grosu, la In Profunzime.

Intrebat cand urmeaza ca Natalia Gavrilita sa prezinte planul de guvernare in Parlament, Igor Grosu spune ca ...

„Cred ca doamna Gavrilita va veni la inceputul saptamanii viitoare in Parlament impreuna cu echipa sa si programul sau si va cere votul de incredere din partea deputatilor."

Totodata, deputatul spune ca partidul nu va vota pentru candidatura doamnei Gavrilita pentru ca partidul isi doreste alegeri anticipate cat mai rapid din cauza ca actualul Parlament este compromis, cu toate acestea, Gavrilita va veni cu un program serios care urmeaza a fi aplicat in cazul in care deputatii PSRM, Sor, Pentru Moldova, PDM, si Pro Moldova vor vota pentru aceasta.

 Candidatura Nataliei Gavrilita la functia de prim-ministru a fost inaintata saptamana trecuta de catre Maia Sandu. Deputatii PAS au anuntat ca nu vor vota pentru instituirea acestui guvern, aceasta fiind cea mai rapida cale catre declansarea alegerilor parlamentare anticipate.

Articole din aceeasi categorie