08.04.2021
Cand ar putea sa ajunga un nou lot de vaccin anti-COVID din Romania? Daniel Ionita: "Vaccinurile promise de noi vor tine cont inlusiv de dinamica vaccinarii in RM"

Lotul de vaccin promis de Romania urmeaza sa vina etapizat. Ambasadorul Romaniei, Daniel Ionita, a declarat ca vaccinurile vor ajunge in dependenta de dinamica vaccinarii in Republica Moldova, dar si disponibilitatea Romaniei.

Daniel IONITA, AMBASADORUL ROMANIEI: "Presedintele Romaniei a venit cu un pachet consistent pentru RM, pachet care a fost prezentat doamnei presedinte Maia Sandu si pachet care avea o prima componenta ce mai importanta: cu 200 de mii de doze de vaccin, cu ajutoare medicale substantiale si iarasi am avut in luna martie un astfel de transport de 2,3 milioane de euro constand din materiale de protectie, combinizoane, echipamente medicale.


Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PROTV: "Cand ar urma sa vina?"

Daniel IONITA, AMBASADORUL ROMANIEI: "Urma sa vina etapizat. Vaccinurile promise de noi vor tine cont inlusiv de dinamica vaccinarii in Republica Moldova pe deoparte si pe de alta parte si de disponibilitatea noastra, a Romaniei pentru ca aceste vaccinuri sunt donate RM din doza Romaniei.

Din painea Romaniei am taiat o felie consistenta pe care am oferit-o cu generozitate tuturor cetatenilor."
 

Articole din aceeasi categorie