25.02.2020
Averile si interesele lui Igor Dodon, verficate de ANI. Ce spune Alexandr Slusari /DOC
Averile si interesele lui Igor Dodon sunt verificate de Autoritatea Nationala de Integritate, la solicitarea deputatilor PPDA. Despre asta a anuntat, Alexandr Slusari.

Alexandr SLUSARI, DEPUTAT PPDA: "La sesizarea Platformei DA averile si interesele personale ale lui Igor Dodon sunt verificate de Autoritatea Nationala de Integritate.

Procesul este pornit in contextul investigatiilor jurnalistice despre vacantele de lux a Presedintelui si altor subiecte ce tin de averile si cheltuielile lui neproportionale in raport cu veniturile.

Rog ca impreuna cu toata presa independenta si societatea civila sa tinem la control procesul verificarii, dupa care in mod normal materialele ar trebui sa fie expediate la Procuratura".

Anterior, Andrei Nastase a depus un denunt la Procuratura Generala prin care a cerut ca oamenii legii sa investigheze din ce bani Igor Dodon si-a permis vacante de lux, in ultimii zece ani.

Citeste si: Andrei Nastase a depus un denunt la Procuratura Generala prin care cere ca oamenii legii sa investigheze din ce bani Igor Dodon si-a permis vacante de lux, in ultimii zece ani - VIDEO

Citeste si: Reactia lui Igor Grigoriev, colegul de facultate al lui Igor Dodon dupa ce a aparut in vacante de lux alaturi de presedinte - FOTO

Articole din aceeasi categorie