28.11.2022
Autoritatile discuta cu cei de la Centrala de la Cuciurgan despre posibilitatea de a relua livrarile de curent. Spinu: „Maine vom avea inca o intalnire”

Autoritatile discuta cu cei de la Centrala de la Cuciurgan despre posibilitatea de a relua livrarile de curent, spune Andrei Spinu, care a mentionat in cadrul emisiunii In PROfunzime ca maine va mai avea loc o intalnire la care se va discuta despre planurile pentru luna decembrie. 

„Suntem intr-o discutie permanenta, maine vom avea inca o intalnire la care vom discuta care sunt planurile pentru luna decembrie si daca o sa putem ajunge la o intelegere”, a mentionat Spinu. 

Incepand cu data de 1 noiembrie, nu mai primim energie electrica de la Cuciurgan. Se intampla pentru ca Gazprom a redus livrarile de gaz catre tara noastra, iar astfel volumul livrat regiunii transnistrene a fost redus.

Vezi AICI intreaga emisiune In PROfunzime din data de 28 noiembrie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Articole din aceeasi categorie