10.10.2022
Autoritatile din Moldova vor mai cumpara drone pentru Armata Nationala a tarii, pe langa cele oferite de Germania. Anatolie Nosatii: „Vom fi informati din timp despre schimbarile situatiei”

Ministrul Apararii sustine ca autoritatile vor mai procura drone pentru Armata Nationala a tarii, pe langa cele oferite de Germania. Despre asta, Anatolie Nosatii a spus in cadrul emisiunii In PROfunzime. 

„Noi am solicitat Germaniei drone de nivel tactic care ne-ar da posibilitatea in primul rand sa ne informeze din timp despre schimbarile situatiei. Totodata, ne-ar da posibilitatea sa coordonam mai bine activitatea diferitor sisteme si forte. Aceste drone vor fi ca ajutor. Noi vom cumpara mai putine, nu asa de sofisticate, pentru a antrena efectivul”, a declarat Nosatii. 

La inceputul lunii octombrie, Germania a spus ca este gata sa intensifice asistenta militara pentru Republica Moldova. Astfel, in cadrul vizitei sale la Chisinau, ministrul Apararii al Republicii Federale Germania, Christine Lambrecht, a declarat ca ar fi vorba despre achizitionarea dronelor, dar si a altor echipamente militare.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie