16.04.2021
Audierea in Parlament a prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, si ministrului interimar al Agriculturii, Ion Perju: propunerile PPDA - respinse de deputati - VIDEO

Propunerile PPDA, privind audierea in Parlament a prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, si ministrului interimar al Agriculturii, Ion Perju, au fost respinse in Parlament. 

Deputatul PPDA, Alexandru Slusari, a propus ca Aureliu Ciocoi sa fie audiat, dupa ce s-a luat decizia ca Moldova sa cumpere vaccinul chinezesc Coronavac si sa ofere explicatii in acest sens. Propunerea nu a intrunit numarul necesar de voturi. 

Vlad BATRINCEA, DEPUTAT PSRM: "Partea chineza ne-a informat ca astazi a fost luata decizia alocarii a 100 de mii de doze de vaccin. Astazi inca nu a fost luata nicio decizie de procurare a acestui vaccin, sunt doar discutii la moment."

Totodata, Alexandru Slusari a propus audierea ministrului interimar al Agriculturii, Ion Perju, pe 2 subiecte de rezonanta: cariera micauti si exportul de grau. Deasemenea, proiectul nu a intrunit numarul necesar de voturi. 

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PPDA: "Domnul Perju nu a intreprins nicio masura privind cariera de la Micauti, nu a intrat in contact cu Comisia, nu a venit la Comisia de ancheta, cariera lucra cu grave incalcari, ministerul Agriculturi nu a intreprins masurile necesare."

Articole din aceeasi categorie