20.02.2020
Ati vorbit cu Vlad Plahotniuc inainte de a parasi partidul? Cum raspunde Vladimir Cebotari - VIDEO
Vladimir Cebotari spune ca nu a vorbit cu Vlad Plahotniuc inainte de a parasi Partidul Democrat.

Vladimir CEBOTARI"Ne confruntam in declaratii cu domnul Filip si intelegem supararile pe care ei le pot avea. Ii doare ceea ce s-a intamplat si nu as fi vrut ca unele viziuni diferite sa iasa in spatiul public. Sunt declaratii la emotii in incercarea sa mai mentii alti deputati in cadrul acestui partid."

Totodata, Vladimir Cebotari spune ca nu a vorbit de mult cu Vlad Plahotniuc.

Ieri, sase deputati democrati, in frunte cu Andrian Candu, au anuntat ca parasesc PD si formeaza un nou grup parlamentar. Motivul ar fi faptul ca nu sunt de acord cu viziunile actualei conduceri a PD si nu doresc o coalitie cu PSRM.

Cei sase deputati sunt: Andrian Candu, Vladimir Cebotari, Sergiu Sarbu, Corneliu Padnevici, Graur Eleonora, Repesciuc Grigore.

Amintim ca luni seara, conducerea PDM si a PSRM s-a intalnit pentru discutii la Parlament. La sedinta a participat presedintele Igor Dodon si premierul Ion Chicu.

Desi initial unii au spus ca acolo se pun bazele unei coalitii PD-PSRM, ulterior responsabilii de la parlament au emis un comunicat in care era mentionat ca la sedinta responsabilii din cele doua formatiuni au discutat despre ceea ce priveste agenda comuna de lucru a Parlamentului si Guvernului.

CITESTE SI: Reactia lui Pavel Filip privind plecarea celor 6 deputati din PD

CITESTE SI: Sase deputati au parasit Partidul Democrat. Ei vor crea un nou grup parlamentar

CITESTE SI: Ultima ora. Andrian Candu pleaca din Partidul Democrat. Anuntul facut de acesta

CITESTE SI: Scindarea PD, joi seara, In Profunzime. Invitati: Andrian Candu si Dumitru Diacov

Articole din aceeasi categorie