09.10.2019
Aspirantii la fotoliul de primar al capitalei, Teodor Cirnat, Ivan Diacov si Valeriu Munteanu au venit cu solutii pentru problema aglomeratiei in transportul public, dar si a mormanelor de gunoi de la periferia orasului, aseara la dezbaterile de la PRO TV - VIDEO
Aseara, la PRO TV, au inceput confruntarile intre candidatii care s-au inscris in cursa pentru primaria capitalei. In studioul “Eu vreau sa fiu primar” si-au dat intalnire Teodor Cirnat, candidatul Partidului Vointa Poporului, Ivan Diacov de la Partidul Nostru si Valeriu Munteanu de la Partidul Uniunea Salvati Basarabia.

Explicatii pentru averea impresionanta a dat si Teodor Cirnat.

Aspirantii la fotoliul de primar al capitalei au venit si cu solutii pentru problema aglomeratiei in transportul public.

Dar si a mormanelor de gunoi de la periferia orasului. Pentru a se face remarcati, unii au venit cu propuneri mai putin obisnuite.

In aceasta seara, incepand cu ora 20:45, urmeaza o noua runda de dezbateri. Invitatii Lorenei Bogza sunt Valeriu Climenco de la Partidul Sor, Vlad Turcanu, candidatul Partidului Popular Romanesc si Andrei Donica de la Miscarea Profesionistilor Speranta Nadejda.

Articole din aceeasi categorie