28.03.2022
Ar putea sau nu Rusia sa castige razboiul din Ucraina. Expertii: "O victorie cum si-a inchipuit Putin, denazificare, demilitarizare, limba rus - limba de stat, este exclus"

Expertul roman, Armand Gosu sustine ca Rusia are putine sanse ca sa castige razboiul din Ucraina. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii IN PROfunzime.

Armand GOSU, EXPERT: "Sansele ca Rusia sa castige razboiul din Ucraina sunt foarte mici. Daca e sa ne imaginam un scenariu in care Putin reuseste sa prinda jumatate din armata ucraineana, sa o prinda in cleste. Daca i-ar reusi sa inconjoare armata ucraineana, sa o taie in doua, sa o izoleze, atunci ar putea obtine un fel de Minsk 3, dar nu mai mult de atat. 

O victorie cum si-a inchipuit Putin, denazificare, demilitarizare, limba rus - limba de stat, este exclus. Doar ca Putin o sa stie sa isi vanda marfa foarte bine. Mai degraba va prezenta o infrangere in Ucraina drept o victorie. Va spune ca i-au alungat pe americani din Ucraina, vor spune ca au oprit denocidul impotriva Ucrainei, drept urmare vor trage o defilare jos palaria in Piata Rosie."

Articole din aceeasi categorie