21.12.2020
Ar fi existat tentative de mituire a procurorilor care se ocupa de cazul interlopului Nazaruc. Igor Grosu: "Au fost incercari pe la procuratura, cu o suma cu mai multe zerouri, sa i se solutioneze problema"

Deputatul PAS, Igor Grosu a declarat in cadrul emisiunii inPROfunzime ca ar fi existat tentative de mituire persoanele care se ocupa de dosarul lui Nazaruc. 

Igor GROSU, DEPUTAT PAS: “Intamplator sau nu, o data cu schimbarea conducerii Comisiei Securitate si Ordine Publica, pe nepusa masa, au fost incercari cu o suma modica, cu mai multe zerouri, sa fie circulata pe la Procuratura in speranta de a-i solutiona problema acestui interlop.

Profit de ocazie sa transmit procurorilor si altor reprezentanti sa dea dovada de patriotism si sa nu se lase manipulati de cei care l-au invitat pe acest individ, pentru a face presiuni asupra unui candidat si ulterior a participa la eventualele dezordini in masa."

Deputatul PAS mentioneaza ca Nazaruc a fost facilitat din momentul in care acesta a intrat pe teritoriul Republicii Moldova.

"El chiar a fost facilitat. I s-a facilitat intrarea, deplasarea, intalnirile care le-a avut el si mai multe.

S-a intalnit cu persoane care trebuiau sa fie mobilizati pentru eventualele dezordini. Si domnul ministru cunostea foarte bine de ce a intrat, pentru ce a venit el in RM si cu cine s-a intalnit. Daca o sa aiba scapari de memorie, noi o sa ii amintim", a declarat Igor Grosu la InPROfunzime.

Articole din aceeasi categorie