21.06.2019
Andrian Candu spune ca nu a vorbit niciodata cu Ilan Sor. Cum raspunde acesta la intrebarea „De ce Sor a fugit odata cu Plahotniuc?”
Andrian Candu sustine ca nu a vorbit niciodata cu Ilan Sor.

Lorena Bogza: „De ce Sor a fugit odata cu Plahotniuc?”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „De ce ma intrebati pe mine de Sor? Eu probabil nu am vorbit niciodata cu aceasta persoana".

Lorena Bogza: "Dar pe cine sa intreb?”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Oamenii se urca in avion si pleaca. Ieri probabil au plecat ceva cetateni din tara asta in vacanta sau ceva. Intrebati-ma de ei.”

Lorena Bogza: „Ati fost presedinte al parlamentului, el este cercetat in cel mai rasunator dosar al RM, „furtul miliardului”

Andrian Candu, VICEPRESEDINTE PDM: „Este adevarat si are condamnare in prima instanta. Eu sper ca foarte curand va veni si decizia Curtii de Apel si toti cei care se fac responsabili, inclusiv de frauda bancara, de spalatoria de bani, sa poarte raspundere si sa stea acolo unde merita”

Intrebat de ce Sor este protejat de atata timp de cand a fost condamnat in prima instanta, Candu spune ca el nu stie si nu detine date despre acest lucru. Ilan Sor a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare in dosarul fraudelor de la BEM. El se declara nevinovat si se afla in libertate pana Curtea de Apel Cahul se va pronunta.

Articole din aceeasi categorie