12.11.2020
Andrian Candu publica o secventa din conversatia dintre Dodon, Iaralov si Botnari: "A mintit cand a negat ca nu a multumit echipei PDM ca l-a ajutat sa devina presedinte in 2016" - VIDEO

Andrian Candu publica un screen dintr-un chat de pe Viber si spune ca este vorba despre o discutie din 2016, in care Igor Dodon le-ar multumi democratilor pentru ca l-ar fi ajutat sa castige alegerile prezidentiale.

"In 2016, Igor Dodon a devenit presedinte cu ajutorul echipei lui Plahotniuc si a echipei PD. Lucru stiut de foarte multi care s-au implicat atunci in alegeri. Mai mult, el personal a recunoscut acest lucru si a multumit echipei PD pentru faptul ca a devenit presedinte. In acea perioada, adica 2016, echipele au facut grupuri de comunicare. Iata ca eu am tot cautat zilele trecute si pe un telefon mai vechi am gasit o corespondenta foarte interesanta. Pe acest screen sau extras se vede cum Dodon multumeste echipei si spune ca nu este un tradator si ca el nu tradeaza pe nimeni. Am sa mai caut si s-ar putea sa mai gasesc. Era asa un grup pe o aplicatie numita Bria, am sa incerc sa mai caut niste lucruri interesante si s-ar putea sa mai vin cu niste surprize", a mentionat Andrian Candu in cadrul unui live pe pagina sa de facebook.

Totodata, deputatul l-a provocat pe Igor Dodon ca in emisiunea sa de maine sa raspunda daca e adevarat sau nu ca a multumit echipei PD ca l-a ajutat sa ajunga presedinte in 2016.

"Aceasta e probabil ultima sfortare a lui Candu sa o ajute pe favorita lor Maia Sandu sa ajunga presedinte. De ce? Pentru ca presedinta Maia e salvarea lui Plahotniuc. Asta o demonstreaza Candu prin campania sa murdara anti-Dodon, cu falsuri si aberatii. Ganditi-va cat de tare doreste Candu ca Maia Sandu sa ajunga presedinte si analizati de ce isi doreste finul lui Plahotniuc asta", ne-a comunicat Ludmila Muntean, purtatorul de cuvant a lui Igor Dodon.

Articole din aceeasi categorie