15.07.2020
Andrian Candu anunta ca Pro Moldova va semna si va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu - VIDEO

PRO Moldova este gata sa semneze motiunea de cenzura propusa de cei de la Platforma DA. Anuntul a fost facut de Andrian Candu, care   spune ca o vor sustine fara nicio ezitare. 

Liderul Pro Moldova a vorbit despre campania "Dodon, pleaca" si s-a plans ca mai multi membri PRO Moldova sunt intimidati in timpul colecatarii semnaturilor. Andrian Candu spune ca se va adresa MAI, Procuraturii si ambasadelor acreditate in RM.

Andrian CANDU, LIDERUL PRO MOLDOVA: "Au fost colectate 16 mii de semnaturi. Multi oameni se apropie de voluntarii nostri si seamneaza cu mare drag. Oamenii sunt foarte suparati. Stim ca va deranjeaza aceasta campanie. Oamenii s-au saturat de presedintele Dodon. 

Domnule Dodon, v-ati trimis socialistii si incercati sa intimidati membrii echipei PRO MOLDOVA, care sunt in poces de colectare a semnaturilor. Au fost incidente destul de grave. Fortele de ordine nu se implica. Vom face denunturi la MAI, Procuratura si ambasadele acreditate in RM. 

Presedintele Dodon tot mai des foloseste cuvantul frica. Eu va recomand sa vorbiti cu un psiholog...ar putea sa va ajute. In ultimul timp deputatii PRO MOLDOVA au fost supusi unor intimidari. Nu mai trimiteti persoane interpuse cu mesaje." 

Totodata, Andrian Candu a vorbit si despre motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Chicu.

Andrian CANDU, LIDERUL PRO MOLDOVA: "Lucrurile stau foarte rau in RM. Situatia degradeaza pe zi ce trece. Noi, cei de la Pro Moldova, in numar de 14 persoane, vom semna daca va fi nevoie si vom vota motiunea de cenzura depusa in plenul Parlamentului impotriva Guvernului Chicu. Nu vom avea nicio rezerva ca sa trimitem aceasta guvernare in istorie."

Si deputatul neafiliat Octavian Ticu a anuntat ca a semnat impreuna cu Platforma DA, motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Ion Chicu. Intr-o postare pe facebook, acesta i-a adresat un mesaj Maiei Sandu in care a indemnat-o sa semneze. PAS va decide abia sambata cum va proceda in cazul motiunii.

Articole din aceeasi categorie