21.02.2020
Andrian Candu a avut o discutie cu Igor Dodon. Despre ce au discutat. Diacov: "Am inteles ca ati ramas satisfacuti" - VIDEO
In cadrul emisiunii InPROfunzime, Andrian Candu a confirmat ca a avut o discutie cu Igor Dodon in timp ce se afla la APCE, la Strasbourg. Fostul democrat refuza sa ofere detalii. In schimb, Dumitru Diacov spune ca in urma intrevederii, cei doi ar fi ramas satisfacuti.

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA": “De unde stiti ca am ramas satisfacuti? Ultima data am discutat cu Igor Dodon la Strasbourg, la APCE. Acolo ne-am intersectat, dupa care, luand in consideratie discutiile intense din PD, cativa colegi mi-au sugerat sa discut cu Igor Dodon despre asta. Este adevarat, am discutat, si-a expus care este pozitia, viziunea lui. I-am zis ok, asta e viziunea dumneavoastra.”

Lorena BOGZA: “Care a fost pozitia dumnealui?”

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA": “Daca el o sa doreasca, o sa va spuna. Eu nu pot sa spun, e pozitia dumnealui. 

Inteleg ca partenerii din exterior au trimis mesaje discrete ca PD sa discute cu reprezentantii blocului ACUM despre formarea unei aliante. Cu regret, conducerea PD a evitat astfel de discutii."

Dumitru DIACOV, DEPUTAT PD: “Eu nu stiu despre asa ceva, ca PD sa respinga discutii. Eu nu cred ca partenerii externi trebuie sa ne aseze la o masa. Liderii ACUM trebuie sa ridice telefonul si sa spuna, domnilor, vrem sa bem o cafea, un ceai. Asta nu s-a intamplat. Iata domnul Candu a plecat singur, cine mai trebuie sa plece, ca doamna Maia Sandu sa discute cu noi. Eu nu stiu daca Maia doreste sa discute cu mine.” 



Articole din aceeasi categorie