23.09.2022
Andrei Spinu si Mihailo Podoleak - la In PROfunzime. Subiectele emisiunii: criza energetica si razboiul din Ucraina

Securitatea energetica si razboiul din Ucraina sunt subiectele emisiunii In PROfunzime de luni seara, 26 septembrie.

In prima parte a emisiunii, Lorena Bogza va discuta cu ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu, printre altele, despre noul tarif de aproape 30 de lei pentru un metru cub de gaz aprobat de ANRE, compensatiile oferite de Guvern pentru consumatorii casnici, auditul de la Moldovagaz, dar si despre riscurile ca de la 1 octombrie, Gazprom sa inchida livrarile de gaz pentru tara noastra. 

In a doua parte a emisiunii, incepand cu ora 21.45, difuzam interviul inregistrat cu Mihailo Podoleak, consilierul presedintelui ucrainean. Lorena Bogza a discutat despre razboiul din Ucraina, riscurile de securitate asupra Moldovei, referendumurile organizate de rusi si nerecunoscute international, dar si despre mobilizarea anuntata de Vladimir Putin si riscul ca liderul de la Kremlin sa foloseasca arma nucleara in Ucraina.

Emisiunea incepe la ora 21:00 si va fi difuzata si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie