12.09.2019
Andrei Nastase spune unde si cand se va lansa in campania electorala pentru functia de primar al capitalei
Andrei Nastase se va lansa in cursa electorala pe 21 septembrie la Teatrul Verde. Despre aceasta decizie, Nastase a anuntat in cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Pe data de 21 voi avea lansarea candidaturii la Teatrul Verde. O sa invit toti simpatizantii sa-mi fie alaturi."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Unii considera ca ati fugit de responsabilitati?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Credeti ca la primarie sunt mai putine responsabilitati? Ce miros este. Nu sunt omul care fuge de responsabilitati, mi-am asumat poate cel mai dificil minister."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Cine va asigura interimatul?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Probabil un secretar de stat."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "Socialistii isi doresc functia de Ministru al Afacerilor Interne?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Cine nu si-ar dori. Probabil ei si-l doresc pentru ei, noi am insistat ca MAI sa ramana la ACUM. Noi am spus ca acest minister trebuie sa fie in slujba oamenilor, iar procesele pe care le-am initiat vreau sa fie ireversibile."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE INPROFUNZIME: "De ce credeti ca puteti sa-l bateti pe candidatul socialist? Ce procentaj credeti ca o sa acumulati?"

Andrei NASTASE, MINISTRU DE INTERNE: "Pentru ca am demonstrat acest lucru. Conteaza ce au decis oamenii. Suntem obligati sa obtinem un scor si mai bun. Eu ma bazez pe increderea pe care am obtinut-o de la oameni. Eu am ales sa pun umar la demantilarea fostului regim."

Articole din aceeasi categorie