19.11.2019
Andrei Nastase solicita reluarea dosarului de urmarire penala pe faptul finantarii ilegale a Partidului Socialistilor - VIDEO
Andrei Nastase solicita reluarea dosarului de urmarire penala pe faptul finantarii ilegale a Partidului Socialistilor. Si asta pentru ca Procuratura Anticoruptie a incetat continuarea anchetei. Institutia spune ca examineaza demersul liderului PPDA si va veni mai tarziu cu un raspuns.

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: “Procurorii s-au lasat maguliti de balivernele lui Dodon, spunand ca banii despre care vorbeau erau niste provocari de ale lui Plahotniuc. Aceste filmulete sunt veridice.”

Nastase se refera la filmuletele aparute in presa in care Igor Dodon ar recunoaste ca ia bani din Rusia pentru intretinerea PSRM.

Pentru ca acest dosar ar fi incetat, Andrei Nastase a depus o plangere adresata oamenilor legii prin care cere investigarea in continuare. De ce abia acum, cand blocul ACUM nu se mai afla in alianta cu PSRM?

Andrei NASTASE, LIDERUL PPDA: “Am asteptat toate procedurile legale.”

Astazi, Procuratura Anticoruptie declara ca a primit aceasta plangere si ea urmeaza sa fie analizata. Anterior, institutia a incetat cererea de initiere a unui proces penal privind finantarea ilegala din strainatate a PSRM si tragerea la raspundere a presedintelui Igor Dodon pentru tradare de patrie, deoarece nu s-ar fi confirmat actiuni care sa dovedeasca acest lucru.

Articole din aceeasi categorie