12.10.2020
Andrei Nastase o acuza pe Maia Sandu ca i-a daruit lui Igor Dodon puterea in 2019. Declaratiile facute de Andrei Nastase, la In PROfunzime

Andrei Nastase o acuza pe Maia Sandu ca i-a daruit lui Igor Dodon puterea in 2019. Declaratiile au fost facute de candidatul Platformei DA in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Andrei Nastase spune ca Igor Dodon isi organizeaza propriile alegeri, dupa ce puterea i-a fost daruita in 2019. Intrebat de catre cine, liderul Platformei DA a refuzat sa ofere un raspuns clar.

Andrei NASTASE, CANDIDAT PLATFORMA DA: "O chestiune importanta sunt putinele sectii de vot in diaspora occidentala. Iata ca ceea ce si-a dorit Dodon a obtinut fara sa faca prea mult efort, pentru ca puterea i-a fost daruita in 2019, altfel spus, in acest an, Igor Dodon isi va organiza propriile alegeri".

Lorena BOGZA: "Puterea daruita de Maia Sandu?"

Andrei NASTASE, CANDIDAT PLATFORMA DA:"Nu m-as intoarce in trecut. Suntem in campania electorala, ceea ce am hotarat eu sa spun, am spus. PPDA a avut o cu totul alta abordare. Noi nu am preluat puterea, ca sa o daruim lui Igor Dodon."

Intrebat care ar fi problemele cu care se confrunta in campania electorala, Andrei Nastase spune ca pandemie, care nu-i permite sa se intalneasca cu oamenii asa ca in anii trecuti, fiind obligat sa respecte restrictiile. 

Andrei NASTASE, CANDIDAT PLATFORMA DA: "O alta provocare este inegalitatea in ceea ce priveste folosirea resurselor administrative. Ulterior, vine propaganda, sondajele false. Cel putin 2 din 5 oameni sunt prost informati, populatia este victima propagandei. O temere aparte am pentru prezenta slaba la vot. Oamenii trebuie sa iasa la vot. Este posibil sa ne confruntam cu o prezenta slaba la vot. Oamenii au avut mai multe asteptari atunci cand noi, blocul ACUM, am venit la putere."

Totodata, liderul Platformei DA spune ca o alta provocare sunt riscurile fraudarii in sectiile de votare deshise in zona transnistreana: "Este un derapaj de la normele democratice."

Articole din aceeasi categorie