22.04.2021
Andrei Nastase: "Maia Sandu a vorbit cu Igor Dodon privind data alegerilor, eu nu am fost abordat"

Andrei Nastase spune ca platforma DA nu va vota declaratia pe care PSRM ar urma sa o propuna in Parlament, privind acordarea votului de neincredere si solicitarea demisiei celor trei judecatori ai Curtii Constitutionale care au votat pentru dizolvarea Legislativului. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime. 

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Este grav ca cinci judecatori au decis unii intr-un fel si altii in altul." 

Intrebat care ar fi data alegerilor parlamentare anticipate, PPDA spune ca va face asa cum scrie Constitutia.

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Sa vedem ce va spune CC privind starea de urgenta, sa vedem ce va spune doamna presedinte privind data alegerilor. Daca ar fi mers pe foaia de parcurs al PPDA am fi avut mai multa claritate la ziua de azi." 

Totodata, Andrei Nastase spune ca nu este suparat pe Maia Sandu ca nu l-a inaintat la functia de prim-ministru, fiind propus de PPDA.

Andrei NASTASE, LIDER PPDA:  "O intrebare pe care trebuie sa o adresati Maiei Sandu. Am inteles ca a vorbit cu Igor Dodon privind data alegerilor, eu nu am fost abordat.

Eu nu am niciun fel de suparari, cine este suparat sa-i treaca. PPDA a luat act de decizia colegilor de la PAS de a merge separat in urmatoarele alegeri, este regretabil, pentru ca am muncit in acest sens. Nu avem niciun fel de suparare, este decizia colegilor nostri."

Intrebat cu ce partide a discutat pana acum PPDA, privind formarea unui bloc la alegerile parlamentare anticipate, Andrei Nastase spune ca este vorba despre Miscarea Politica Unirea si PL.

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "Am discutat cu cele cu care am initiat o discutie inainte ca PAS sa declare ca merge separat. Vorbim despre Miscarea Politica Unirea, am discutat ulterior si cu oameni din PL, suntem deschisi pentru toti cei care-si doresc colaborare. Se pare ca in momentul de fata partidele unioniste vor sa faca un front comun."

Articole din aceeasi categorie