19.12.2022
Andrei Nastase mai face parte din Platforma DA? Dinu Plingau, la emisiunea In PROfunzime: "Nu participa la luarea deciziilor, dar este membru de partid"

Desi de ceva timp in urma fostul lider al Platformei DA, Andrei Nastase, si-a anuntat retragerea din acest partid, ecoul lui mai este prezent si astazi in formatiune. Actualul presedinte, Dinu Plingau, anunta ca desi acesta nu participa la luarea deciziilor, este inca membru de partid si consilier municipal din partea platformei. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Dinu PLINGAU, LIDERUL PLATFORMEI DA: "El s-a detasat de partid. Asta a declarat si el de mai multe ori in spatiul public si in cadrul emisiunilor tv. Nu partcipa la sedintele partidului si ramane consilier municipal, doar ca are o mai putina implicare pe interiorul partidului.

Ulterior, insa Plingau mentioneaza ca chiar de acesta si-a anuntat plecarea el mai ramane in componenta partidului.

Dinu PLINGAU, LIDERUL PLATFORMEI DA:"Nu participa la luarea deciziilor, dar este membru de partid."

Intrebat daca punctul de vedere a fostul lider, coincide cu cel al partidului, Dinu Plingau anunta ca:

Dinu PLINGAU, LIDERUL PLATFORMEI DA: "Nu...In toate partidele uitati-va ce se intampla, in cele de guvernare nu se inteleg deseori si asa este in orice partid. Este cert ca nu este de fiecare data pozitia lui atat civica, cat si declaratiile nu coincid cu pozitia oficiala a partidului."

La 13 iulie 2021 intreaga conducere a Platformei Demnitate si Adevar, Presedintele si vicepresedintii partidului si-au anuntat demisia in cadrul Biroului Politic National.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Articole din aceeasi categorie