25.10.2019
Andrei Nastase il acuza pe Ion Ceban ca a cheltuit prea multi bani in campania electorala si ii cere explicatii: "De unde au fost luati acesti bani?" Cum ii raspunde Ceban
Andrei Nastase il acuza pe Ion Ceban ca a cheltuit prea multi bani in campania electorala si cere ca socialistul sa-i explice de unde a luat finantele. Ceban nu i-a spus o suma concreta, dar i-a dat asigurari ca totul este declarat la Comisia Electorala Centrala. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV.

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Ati umplut orasul cu panouri pentru care s-au dat bani grei, de unde acesti bani? Sa-mi spuneti de unde veti aduce bani pentru Chisinau, nu pentru panouri?"

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Banii sunt declarati, sunt toate rapoartele prezentate la CEC. Sunt publice si nu exista nicio problema. In turul I, imi pare ca am cheltuit doua masini, cat si-a procurat domnul Nastase. Nu eu, partidul. Cinci masini, pe tot partidul."

Lorena BOZGA, PREZENTATOARE PRO TV: "Vreo 80 de mii de euro?"

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Trebuie sa verificam mai exact, dar 3,1 daca nu gresesc eu pentru perioada de pana acum."

Potrivit CEC, socialistii sunt campioni la capitolul cheltuieli pentru aceasta campanie electorala.

In rapoartele financiare, PSRM mentioneaza ca a cheltuit 5 milioane de lei. Ceea ce este cu mult mai mult decat a investit in localele de anul trecut, cheltuitnd atunci, in doua tururi, 3,8 milioane de lei.

Blocul ACUM a raportat cheltuieli de aproximativ 2,4 milioane de lei.

Articole din aceeasi categorie