12.09.2019
Andrei Nastase, despre faptul ca Consilierul lui Igor Dodon a ajuns sef la CNA: “Nu vad o problema. Cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor”
Andrei Nastase spune ca nu vede o problema faptul ca consilierul lui Igor Dodon a ajuns sef la CNA. "Cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor”, spune Ministrul Afacerilor Interne in cadrul emisiunii InPROfunzime.

"-Cum s-a intampat ca consilierul lui Igor Dodon a ajuns la sef la CNA?"

Andrei NASTASE, MINISTERUL AFACERILOR INTERNE: "Chestia cu consilierul cuiva, eu nu as spune prea mult pret pe ea, atat cat cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor. Ati vazut cum de dimineata au fost arestati doi politisti. Pentru mine personal mai putin conteaza a cui consilier a fost. De exemplu Rosian Vasiloi, seful la Politia de Frontiera, la frontiera au fost demantilate schemele, au fost prinsi infractori.”

Noi am fost trimisi in parlament cu 26 de mandate si eu va asigur ca in momentul in care am fi avut 53 de mandate, lucrurile ar fi stat mult, mult mai simplu decat in aceasta situatie. In asemenea circumstante lucrurile nu iese perfect. Cu votul celor 35 de socialisti avem un Minister de Interne eliberat, care prin oamenii sai fac parte din public. Multe exemple va pot aduce. Se produc si lucruri neplacute, este adevarat."

Articole din aceeasi categorie