12.11.2020
Andrei Nastase: "Daca Usatii face jocul unor patroni mai noi ori mai vechi, vom vorbi despre asta dupa alegeri"

Andrei Nastase spune ca Renato Usatii ar face jocul unor patroni mai noi ori mai vechi. Declaratiile au fost facute intr-o postare pe Facebook. 

Andrei NASTASE, LIDERUL PLATFORMEI DA: „In timp ce Platforma DA lupta pentru ca Moldova sa ajunga o tara europeana, alti si alti interlopi ajungeau sa culeaga roadele muncii noastre. Preocuparea mea si a colegilor mei, insa, ramane a fi sa ne ducem la bun sfarsit visul nostru European, sa avem o justitie corecta si un stat de drept. Atunci, cu siguranta, vor fi si anchete penale si le transmit indivizilor care in disperarea lor pentru rating politic si-au gasit din nou tinta – Andrei Nastase, ca voi face denunturi penale impotriva celor care au atentat la imaginea si reputatia nu doar a mea ci a si a colegilor mei din Platforma DA. 

Aceste iesiri spectaculoase in spatele carora stau saci cu bani enormi au cateva scopuri primele dintre care sunt demotivarea oamenilor sa iasa la vot si crearea discordiei sporite intre Platforma DA si fostii nostri parteneri din blocul ACUM. Nu vor reusi sa faca asta pentru ca pe noi ne leaga prea multe cu PAS si, in mod special, scopul comun in beneficiul tarii. Banditii cu banditii, circarii cu circul, iar noi – cu oamenii. 

Eu va indemn sa treceti peste eforturi disperate de a ma calomnia cu orice pret si sa votam masiv impotriva lui Dodon si pentru candidatul proeuropean Maia Sandu. Iar atunci cand vom avea justitie independenta in Republica Moldova, va fi deferit justitiei fiecare individ care incearca sa ne spurce spatiul mediatic, spatiul public cu tot felul de inventii penibile." 

Andrei Nastase mai spune ca se va adresa instantelor de judecata si procuraturii sa investigheze toate speculatiile care apar in spatiul public in ultima vreme.

Andrei NASTASE, LIDERUL PLATFORMEI DA: "Nu-i asa ca din 2016 incoace vi s-au spus despre mine tot felul de minciuni care nu au fost probate niciodata si nimeni nu a fost tras la raspundere pentru calomnie? La un moment dat am decis sa-i dau in judecata pe toti. Si pe Dodon, si pe altii, pe toti cei care ma denigrau. Acelasi lucru il voi face si de acum incolo. Dar va rog sa va ganditi la faptul ca aceste minciuni neprobate care s-au tot spus la adresa mea seamana tot mai multa neincredere pe acest pamant, iar noi mereu ramanem cu borta de la covrig. Nu cumva asta se si urmareste? Acum a venit si randul acestui Renato Usatii, dupa Plahotniuc, si altii, sa spuna minciuni la adresa mea si a colegilor mei. Dar unde au fost toti acestia in perioada cand in Republica Moldova se fura ca-n codru? Toti erau impreuna, la un loc! Iar noi, cu oamenii civilizati, desteptati ai acestei tari eram in strada si ne aparam drepturile.

Vreau sa le multumesc tuturor simpatizantilor Platformei DA pentru increderea pe care au avut-o mereu, in ciuda minciunilor, a propagandei, a linsajului mediatic si au pus stampila in dreptul numelui meu in turul intai al acestui scrutiny prezidential. Acum va rog un singur lucru, pentru ca ati avut incredere atunci, va indemn sa o aveti si in continuare, iar la 15 noiembrie sa puneti stampila in dreptul numelui Maiei Sandu. Iar circarilor le sugerez sa dea drumul public la tot ce pretend ca au impotriva mea: inregistrari, probe, tot! Cine va opreste?! Eu un lucru va spun: sunt increzator ca dupa 15 noiembrie in Republica Moldova se va face lumina si va incepe o noua era, o era in care pentru vorbe si fapte mincinoase va trebui sa se raspunda!

Iesiti la vot, prieteni. In ceea ce ma priveste, nu va reusi niciun circar din lumea asta sa ma desparta de obiectivele mele, de oameni. Daca Usatii face jocul unor patroni mai noi ori mai vechi, vom vorbi despre asta dupa alegeri. Acum trebuie sa iesim masiv la vot! Eu voi apara votul in tara, fac tot ce-mi sta in puteri sa conving cat mai multa lume sa iasa la vot, vorbesc cu oamenii (am fost la Orhei, la Cimislia, voi merge si in alte raioane), iar circarii vor da socoteala absolut pentru tot, le va veni timpul! Nu se mai poate ca Republica Moldova sa fie guvernata de minciuna! Iesiti la vot duminica, faceti din asta o prioritate!”

Articole din aceeasi categorie