17.07.2020
Andrei Nastase, Alexandru Slusari si Igor Munteanu - candidati la functia de prim-ministru, daca actualul Guvern va fi demis. Declaratiile lui Slusari la In PROfunzime

Deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, spune ca sunt trei candidati la functia de premier in Guvernul propus de Platforma DA. Este vorba despre Andrei Nastase, Igor Munteanu si el insusi, in contextul in care motiunea de cenzura impotriva actualului Guvern va intruni numarul necesar de voturi.

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Asta este asumarea. Mai departe, noi am schitat cateva variante, in care la doar o functie poate fi propus un candidat de la Platforma DA. In rest, suntem gata sa discutam despre componenta guvernului, insa timp de doua luni nu am putut sa ajungem la o astfel de discutie. Suntem gata sa discutam programul de guvernare."

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu a fost citita astazi in plen. Opozitia ii reproseaza premierului ca a gestionat prost criza provocata de pandemie, ca a incercat sa delapideze bunurile publice cand a semnat acordul privind imprumutului rusesc si a promovat o politica externa care ne-a izolat. Documentul va fi suspus votului saptamana viitoare, cand Chicu este asteptat sa dea explicatii. 

Articole din aceeasi categorie