03.11.2019
Andrei Nastase a mers sa voteze cu sotia si fiica, dar si colegii de partid. Ce declaratii a facut candidatul blocului ACUM la sefia capitalei - VIDEO
Dintre cei doi candidati la sefia capitalei, primul a mers sa voteze Andrei Nastase. Cu sotia si fiica, dar si colegii de partid, candidatul blocului ACUM i-a indemnat pe oameni sa se prezinte la urne. Apoi a facut cateva live-uri pe facebook, la fel ca anul trecut, cand a ramas fara fotoliul de primar, dar a spus ca de aceasta data nu va permite sa-i fie luat mandatul, daca il va obtine.

Andrei Nastase a venit alaturi de sotie si fiica. Inconjurat de jurnalisti, candidatul blocului ACUM a lasat buletinul in urna de vot. Avandu-i in spate pe colegii de partid... Nastase i-a indemnat pe oameni sa iasa la vot, daca isi doresc o schimbare.

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM: “Sa nu admitem un nou dictator.“

Dupa ce si-a dat votul, Andrei Nastase a facut doua live-uri pe facebook, in care apare intr-o subterana din capitala si vorbeste despre problemele orasului. 

Tocmai pentru un live pe facebook, anul trecut, Nastase a ramas fara mandatul de primar, care a fost validat in aceasta toamna de Curtea de Apel Chisinau. Candidatul ACUM a renuntat la acesta, pentru a se inscrie, din nou, in cursa electorala. Astazi, Nastase a spus ca nu va permite ca sa fie lipsit de mandat, daca il va obtine, asa cum s-a intamplat in 2018. 

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM: “-Nimeni nu va reusi. “ 

Nastase spune ca la finalul zilei se va afla la sediul partidului, alaturi de colegi, si va urmari rezultatele alegerilor. Andrei Nastase este liderul PPDA, iar la aceste alegeri este candidatul Blocului ACUM. 

Articole din aceeasi categorie