11.03.2021
Alexandru Slusari: "Maine in Parlament Platon, avand intelegere cu Plahotniuc si Dodon, va incerca sa obtina desemnarea unor judecatori la Curtea Suprema de Justitie"

Deputatul PPDA, Alexandru Slusari, a declarat ca maine in Parlament Veaceslav Platon, avand intelegere cu Plahotniuc si Dodon, va incerca sa obtina desemnarea unor judecatori la Curtea Suprema de Justitie. Acesta a spus ca Platforma DA va face tot posibilul ca subiectul cu judecatorii sa fie exclus din ordinea de zi.

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PPDA: "Maine in Parlament Platon, avand intelegere cu Plahotniuc si Dodon, va incerca sa obtina desemnarea unor judecatori la Curtea Suprema de Justitie. Cea mai importanta persoana pentru el este Tamara Chisca-Doneva. Feciorul doamnei multi ani a lucrat in structurile lui Platon.

O parte din socialistii nu vor sa voteze pentru aceste desemnari. Dar sunt voturi din partea grupului lui Plahotniuc.

Platforma DA maine va face tot posibil ca subiectul cu judecatorii sa fie exclus din ordinea de zi."

Anterior si colegul sau de partid, Dinu Plingau, a declarat ca la sedinta Comisiei Juridice, Numiri si Imunitati s-a examinat propunerea de numire in functie a mai multor judecatori la Curtea Suprema de Justitie. Deputatul a cerut sa fie amanat procesul din cauza ca sedinta nu a fost facuta public si poate crea anumite suspiciuni.

Articole din aceeasi categorie