23.06.2020
Alexandru Slusari, dupa ce sedinta parlamentului pentru saptamana curenta a fost amanata: "Se vede ca Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon"

Alexandru Slusari spune ca in aceasta saptamana nu vor fi organizate sedintele plenare ale Parlamentului la solicitarea mai multor deputati. Deputatul mentioneaza ca in aceasta saptamana urmau sa fie dezbatute proiecte de legi foarte importante.

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Cu uimire am aflat acum ca saptamana curenta nu vom avea sedintele plenare ale Parlamentului. Chipurile la solicitarea mai multor deputati. Nu am vazut sondajul in randul deputatilor si nu sunt sigur ca majoritatea alesilor poporului nu vor sa munceasca.

Este reprobabil ceea ce se intampla. Saptamana aceasta urma sa fie dezbatute niste proiecte de legi foarte importante si mult asteptate pentru medici, agricultori, producatorii autohtoni ect. Ar trebui sa fie audiat ministru apararii in legatura cu aceasta decizia mai mult decat nereusita privind participarea ostasilor nostrii la parada de la Moscova. Platforma DA planifica sa propuna votarea in plen a comisiei parlamentare de ancheta privind investigarea actelor de coruptie si imbogatirea ilicita a lui Igor Dodon.

Sa vede ca Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon. El nu stie ce de facut si de dragul propriilor interese meschine blocheaza activitatea forului suprem legislativ. Iar Birou Permanent al Parlamentului uzurpeaza puterea, fara sa tina cont de pozitia majoritatii deputatilor."

Articole din aceeasi categorie