02.06.2022
Alexandru Slusari: „Agentia de Mediu urmeaza sa elibereze Uzinei Metalurgice din Rabnita autorizatie pentru 5 ani”. Reactia ministerului Mediului

Fostul deputat DA, Alexandru Slusari, sustine ca a aflat de la unii patrioti-demnitari de stat ca la finele lunii iunie, Agentia de Mediu urmeaza sa elibereze Uzinei Metalurgice din Rabnita autorizatie pentru 5 ani.

„Am inteles ca interesele intreprinderii strategice a regimului separatist deja sunt protejate la cel mai inalt nivel la Chisinau. Iar proprietarul companiei MMS MINERALS & MERALS SOLUTIONS, Radomir Seremet, prietenul lui Vladimir Andronache, care incarca deseuri metalice la Rabnita din Romania si care m-a atacat in judecata, are prietenie cu o persoana foarte influenta din conducerea tari”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Totodata, fostul deputat a mai scris ca in ultima perioada, Guvernul nu mai vorbeste despre necestitatea de a face ordine pe piata metalelor.  

„Pe fundalul indiferentei demonstrative din partea Agentiei Proprietatii Publice, continua sa moara SA Metalferos. Vedem ca cu pretul ruinarii producatorilor autohtoni, care achita impozitele in bugetul public national, si periclitarii investitiilor romane, se curata definitiv drumul monopol pentru o compania din zona gri cu istoria obscura si proprietarii reali necunoscuti, care nu are nicio tangenta fiscala cu Republica Moldova”, a mai adaugat acesta.

Contactati de PRO TV, responsabilii de la ministerul Mediului ne-au spus ca nu este adevarata informatia precum ca Agentia Mediului va oferi Uzinei Metalurgice din Rabnita o autorizatie pentru 5 ani.

Articole din aceeasi categorie