02.10.2020
Alaturi de Vlad Filat si in satul de bastina, Tudor Deliu s-a lansat in campania prezidentiala - VIDEO

Candidatul PLDM Tudor Deliu s-a lansat oficial in cursa prezidentiala. Evenimentul a avut loc in satul de bastina la candidatului, la care a participat si liderul formatiunii, Vlad Filat.

Tudor DELIU, CANDIDAT PLDM: "Astazi ne-am intrunit in satul de bastina pentru lansarea oficiala in campania electorala pentru functia de presedinte al Republicii Moldova. Am venit cu o echipa de oameni de calitate, cu echipa PLDM, cu ambitii si dorinta de a invinge si de a schimba lucrurile spre bine. Pentru mine functia nu este un scop in sine, este o onoare si o mare responsabilitate. Din experienta de viata si de munca, stiu exact ce trebuie sa faca un presedinte: sa uneasca, nu sa imparta, sa reprezinte cu demnitate oamenii acestei tari, sa fie un presedinte al oamenilor si nu al partidului."

In conferinta de presa sustinuta, Deliu si-a luat mai multe angajamente in fata oamenilor: exercitarea atributiilor in conformitate cu Constitutia, apararea democratiei si libertatilor oamenilor, garantarea suveranitatii si independentei, consultarea cu cetatenii in privinta unor probleme importante din societate, promovarea intereselor cetatenilor prin initiative legislative, sustinerea reformelor in justitie etc. 

Vlad FILAT, LIDER PLDM: "Incepe o noua batalie care urmeaza sa aiba o finalitate, iar care va fi aceasta depinde de rezultat, cine va fi presedinte. Eu cred ca daca vom munci si vom duce spre oameni mesajul atat de necesar ca tara are nevoie de un presedinte competent, curajos, un om devotat tarii, noi vom reusi sa obtinem o victorie atat de necesara, sa avem un presedinte care sa munceasca in conformitate cu prevederile legale."

Articole din aceeasi categorie