19.10.2019
Agitatie a fost astazi in sectiile de votare, unde au fost pregatite buletinele si stampilele de vot. Birourile se vor deschide la 7 dimineata si vor fi inchise la ora 21 - VIDEO
A fost ziua tacerii pentru candidati, care nu au putut sa-si faca astazi campanie electorala. Agitatie a fost, in schimb, in sectiile de votare, unde au fost pregatite buletinele si stampilele de vot. Birourile se vor deschide la 7 dimineata si vor fi inchise la ora 21.

La pretura sectorului Rascani din capitala, de dimineata, era multa agitatie. Asta pentru ca s-au adunat reprezentantii tuturor birourilor de votare din sector pentru a primi buletinele. Oamenii au stat ore in sir la coada. 

”Greu trece, conform listei, dar foarte greu trece, s-ar fi putut de organizat mai bine.” 

”Avem peste o ora, foarte greu. -Cum credeti cat trebuie sa mai asteptati? -Cred ca vreo ora si ceva sigur.” 

“Am obosit, foarte tare am obosit dar nimeni nu tine cont de asta.” 

Presedintele fiecarei sectii a primit sigiliile si buletinele de vot, iar apoi, insotiti de cate un politist, au mers la birourile de votare.

Iulia SARIVAN, REPORTER PRO TV: ”Una dintre sectiile de votare din sectorul Rascani al capitalei a fost amenajata la Academia de Studii Economice. Aici la biroul 247 sunt asteptate peste 2500 de persoane. Totul a fost pregatit astfel incat maine dimineata la ora sapte sa fie primiti primii alegatori.”

Ulterior, buletinele au fost despachetate si numarate. 

Iulia SARIVAN, REPORTER PRO TV: “Dupa ce buletinele de vot sunt numarate, acestea sunt puse in seif, iar ulterior este sigilat.” 

Toata procedura a fost monitorizata de mai multi observatori din partea partidelor, dar si de la Promo Lex. 

Mihai HACHEA, PRESEDINTELE BIROULUI 247: ”Avem camere de supraveghere vor fi instalate si langa cabinele de votare.” 

Sectiile de votare vor fi deschise intre orele 7 si 21.

Articole din aceeasi categorie